12/10/2004

Brainwave

Ui tal volta me fique mes trascendent del habitual mentre escric aquest post .
me permitire hores i hores de masturbacions mentals induides per recents noticies tecnologiques.
Antes de continuar cal explicar que encara que la majoria del temps nom done conter patisc d'una hemiplexia que hem resta mobilitat d'una ma. En certa manera es una puta , pero nomes una xicoteta.Ya que ,sincerament, els obstacles nomes consgeixen, una cosa: la autosuperacio, i esta es la unica conseqüencia de esta inmovilitat.
Ara despres de tant de temps de forja de la meua persona, la tecnologia hem dona una altra alegria , un somni en el que per fi la meua ment de tecnoleg es pot recrear.

Ya tenia constancia de avansos en este sentit pero aquest d'aquesta font a trencat una gran barrera i es que a partir d'aquest moment ya no se baralla una posibilitat sino que es un realitat, encara que de moment se esta mol llunt de que siga util per a res ,( y ni ha que ser consient de que es molt pero que molt probable de que no siga util mai ) com moltes altres ivestigasions predecesores. De totes maneres lo que vos vinc a exposar es que despres de evaluar informacions i proyectes que hi ha areu del mon com per exemple :

este en español


els meus coneiximents de tecnologia en fa considerar que es pot escomensar a mirar amb esperança( pero poqueta )